Er zijn 1583 resultaten gevonden
Chef de Rang - Restaurant Voltaire* (FT/PT) Zoek jij een nieuwe uitdaging in een fine dining...
Wij zijn op zoek naar een fulltime zelfstandig werkende kok voor onze locatie in Driebergen. Heb...
Wat voor een tuin het ook is, jij weet er een exclusieve tuin van te maken waar je klant voorheen alleen maar van kon dromen. Dat maakt jou de hove...
DHL Supply Chain is de grootste logistieke dienstverlener ter wereld, bekend om zijn innovatieve en...
Wat ga jij doen?Een dag als Service Monteur op de afdeling Technical Services van JVH Gaming & Entertainment Group is nooit hetzelfde! Je werkt in ...
Chef Kok - Bistro LOF Bistro LOF, onderdeel van Culinair Landgoed Parc Broekhuizen, kenmerkt zich door toegankelijke
OVER THE DEN ‘S-HERTOGENBOSCHIn maart 2022 opende The Den, 's-Hertogenbosch, een Tribute Portfolio Hotel, zijn deuren
Culinair Landgoed Parc Broekhuizen in LeersumCulinair Landgoed Parc Broekhuizen brengt een nieuwe stijl van gastvrijheid, van
Culinair Landgoed Parc Broekhuizen in LeersumParc Broekhuizen brengt een nieuwe stijl van gastvrijheid, culinaire beleving en
Afwasser Restaurant Voltaire en Bistro LOF (fulltime)Wij:Kleinschalig, particulier design hotel met
Als F&B Supervisor ben jij dol op mensen Het maakt jou niet uit hoeveel gasten er zijn: jij geeft elke gast het gevoel uniek te zijn. Aandacht met
Als F&B Supervisor ben jij dol op mensen Het maakt jou niet uit hoeveel gasten er zijn: jij geeft elke gast het gevoel uniek te zijn. Aandacht met
WIL JE DEEL UITMAKEN VAN EEN SNELGROEIENDE ORGANISATIE? KOM DAN BIJ ONS WERKEN ALS COOK BIJ THE
Wie zijn wij?Golden Tulip Hotel Central is een full-service vier sterren superior hotel met 125 kamers een prachtig
OVER ODYSSEY Wij zijn Odyssey Hotel Group, Europa's meest ambitieuze hotel operator en het team achter vele beroemde
Als banqueting medewerker zorg jij dat het onze gasten aan niets onbreekt: tijdens ontbijt, lunch en het diner maar ook op het terras en onze
Assistent restaurant manager Voltaire (1*) (FT)Wij:Gepassioneerd en gevarieerd team met
Als culinaire smaakmaker verzin jij de lekkerste combinaties op het bord. Je experimenteert graag met ingrediënten en zorgt ervoor dat er altijd
Jij bent het eerste aanspreekpunt van onze gasten. Wil jij graag het visitekaartje van ons hotel zijn? Dan zit je bij ons goed. Samen met je
Vrienden klagen wel eens: waar je ook komt, overal sta je met mensen te kletsen. Daar kun je niks aan doen, zo ben je gewoon: spontaan en altijd in
Bij Postillion Hotels richten we ons vooral op meetings, congressen en vergaderingen, maar er zijn ook steeds meer mensen die ons weten te vinden
Als Sous Chef weet jij hoe je slim moet inkopen. Maar dat is niet je enige talent. Je bent op je allerbest in de keuken. Je bent de rechterhand
Als F&B Supervisor ben jij dol op mensen Het maakt jou niet uit hoeveel gasten er zijn: jij geeft elke gast het gevoel uniek te zijn. Aandacht met
Als Banqueting Supervisor ben jij dol op mensen Het maakt jou niet uit hoeveel gasten er zijn: jij geeft elke gast het gevoel uniek te zijn. Aandacht
Wij zijn op zoek naar een leerling kok (per direct).Heb jij altijd al op een landgoed willen werken? Dan zit je bij
Heb jij een oog voor hospitality en wil jij met jouw inzet het verblijf van onze gasten echt bijzonder maken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij
Wij zijn op zoek naar een fulltime zelfstandig werkende kok voor onze locatie in Driebergen. Heb jij
ECLECT is een nieuw label in de hotelsector met een heldere missie: kleinschalige hotels in hun kracht zetten door hun unieke
Sous Chef Bistro LOF – Bib GourmandIn Bistro LOF, bekroond met een Bib Gourmand, zijn wij op zoek naar een Junior Sous
Bistro LOFBistro LOF, onderdeel van Culinair Landgoed Parc Broekhuizen, is begin 2021 geopend en biedt een