STUDENTJOB BLOG

Studeer én woon je in Utrecht? Dan moet je natuurlijk ook het een en ander regelen voor jouw studentenwoning. Zo moet je bijvoorbeeld jouw plekje gezellig inrichten, maar het is ook goed om te weten dat je er een heel huishouden bij krijgt. Witgoed in jouw huis is in dat geval zeker geen overbodige luxe. Gelukkig kun je tegenwoordig als student heel eenvoudig witgoed huren in Utrecht. Meer daarover, lees je in de onderstaande blog.

De voordelen van witgoed huren in Utrecht

Witgoed: het is onmisbaar als je op jezelf woont. Gelukkig kun je als student via Splash heel eenvoudig witgoed huren. Hiermee kun je profiteren van verschillende voordelen die we voor je hebben opgesomd. Denk bijvoorbeeld aan het besparen van centen.

Voordelig

Het kan voordelig zijn om te kiezen voor huur. Je wil natuurlijk niet tijdens het studeren door een wasmachine nieuw kopen, die zo honderden euro’s kost. Vaak zit je niet te wachten op zo’n grote uitgave, omdat je in dit geval jouw geld ook prima ergens anders wil en kan besteden. Een wasmachine huren is in dit opzicht dus erg voordelig: zo hoef je vaak maar een klein bedrag in de maand te betalen voor een wasmachine, voor een periode die jij zelf wil. Geen grote uitgave in een keer, dus.

Een duurzame keuze

Het huren van witgoed is ook een duurzame keuze. Je koopt namelijk geen gloednieuwe wasmachine of een spiksplinternieuwe koelkast. In plaats daarvan kun jij het apparaat een tweede leven geven. En wanneer jij het abonnement hebt opgezegd of wanneer deze afloopt, gaat het apparaat weer door naar een ander huis. Je bent in dit geval dus erg duurzaam bezig, aangezien je zo voorkomt dat er telkens nieuwe apparaten moeten worden gemaakt.

Daarnaast is de kans aanwezig dat je niet jarenlang in het studentenhuis gaat wonen. Je kunt gelukkig ook gewoon jouw abonnement overdragen aan de student die op jouw plek gaat wonen.

Aansluiting én reparaties worden gefixt

Ook erg handig bij het huren van bijvoorbeeld een wasmachine: je hoeft je eigenlijk nergens zorgen om te maken. De wasmachine wordt gewoon bij jou thuis naar binnen gebracht en aangesloten. Zo kun jij binnen no time jouw wasjes gaan draaien. Vertoont de wasmachine na enige tijd toch wat mankementen, of moet de wasmachine gerepareerd worden? Ook dan moet je niet met de handen in het haar zitten, want dit zit gewoon bij het abonnement inbegrepen. Zo hoef je dus niet zelf te sleutelen aan de apparaten, maar wordt het voor je gedaan. Ideaal!

Deel dit artikel

Blijf lekker hangen. Lees deze posts.